Kolik

Behandling af​ kolik

​Hvad er kolik?

Kolik er en tilstand hos spædbørn, hvor de dagligt eller flere gange om ugen græder utrøsteligt i flere timer af gangen. Man ved endnu ikke, hvorfor kolik opstår, eller hvad gråden skyldes – men man mistænker det at være mave- eller ledsmerter hos den lille. Symptomerne på kolik ses ofte inden for den første måned af barnets liv og går gerne i sig selv når barnet er 3-6 måneder gammelt.

Hvad kan en kiropraktor gøre?

Da årsagen til kolik ikke er kendt, kan det være svært at slå fast, hvad man som forældre skal gøre for at behandle lidelsen. Nogle forskere mener, at smerterne hos barnet skyldes små ledskred i ryggen, og flere har derfor haft gavn af kiropraktisk behandling.

Hos Kiropraktorhuset Odense har vi gennem flere år succesfuldt behandlet spædbørn med kolik. Vi undersøger barnet for at kunne bestemme, om dets symptomer kan afhjælpes med kiropraktisk behandling.

Det er på dette stadie vigtigt at udelukke, at der er andre ting, som kan være skyld i barnets smerter. Her anbefaler vi, at en sygeplejerske eller læge først ser på barnet. Kan der ikke umiddelbart findes nogen grund til ubehaget, er det her, vi som kiropraktikere kan hjælpe.​

​Effektiv og smertelindrende behandling

Behandlingen i vores klinik består i let og behagelige gymnastik og massage af den lille. Der er altså ingen grund til bekymring, hvis man som forældre kender til typisk behandling af voksne hos en kiropraktiker. Til behandling af børn anvendes ingen hurtige ryk eller stræk, men kun bløde, blide bevægelser. Behandlingen har til formål at øge bevægeligheden i både muskler og led hos barnet. Vi råder jer som forældre også til, hvordan i bedst muligt håndterer jeres barn, så dets smerter hurtigst muligt forsvinder.

Kontakt os i dag

Vi står klar til at hjælpe dig og dit barn. Har du spørgsmål til vores klinik eller ønsker du at bestille en tid, ​så ring til os på telefon 66 12 25 10​ eller skriv en mail til reception@kirofyn.dk. Vi er beliggende i Odense, men behandler patienter på hele Fyn.

Læs også om

Nakken

Behandling af smerter i nakken

 

Rygsmerter

Handling for kroniske rygsmerter

 

Diskusprolaps

Behandling af diskusprolaps

 

Det mener vores klienter om os

Morten Frydenlund
Morten Frydenlund
9. Marts, 2022.
Super professionelt og serviceminded personale. Hyggelig patientmodtagelse.
Deepak Chokhawala
Deepak Chokhawala
7. December, 2021.
Lene Jacobsen
Lene Jacobsen
29. November, 2021.
Peter Foss (Pete)
Peter Foss (Pete)
15. Oktober, 2021.
Har brugt dem i 20år fik en prolaps, kravlede der ind, løb ud efter behandling... meget stor kompetent behandling, fleksibilitet. ALTID let at parkere.. Alt ok
Frederik Matzon
Frederik Matzon
22. Juli, 2021.
Super kompetente personer, med god omsorg og dejlig behandling. Nemme at tilgå og skøn uformel omgangstone.
Tiffany Ergarth Skouv Petersen
Tiffany Ergarth Skouv Petersen
16. Juli, 2021.
Niels Bjerkstad Toftlund
Niels Bjerkstad Toftlund
30. Juni, 2021.
Colin Shields
Colin Shields
22. Juni, 2021.
Tommy Jensen
Tommy Jensen
13. Maj, 2021.
Cecilie
Cecilie
15. Marts, 2021.